Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Μέθοδος και βήματα αντιγραφής πινάκων κυκλωμάτων PCB

Μέθοδος και βήματα αντιγραφής πινάκων κυκλωμάτων PCB

September 26, 2022

Το πρώτο βήμα είναι να αποκτηθεί ένας πίνακας κυκλωμάτων PCB, πρώτα αρχείο τα πρότυπα, παράμετροι, και θέσεις όλων των ζωτικής σημασίας συστατικών σε χαρτί, ειδικά η κατεύθυνση της διόδου, ο τρεις-σωλήνας, και η κατεύθυνση της εγκοπής ολοκληρωμένου κυκλώματος. Είναι καλύτερο να ληφθούν δύο εικόνες της θέσης του στοιχείου με μια ψηφιακή κάμερα.


Το δεύτερο βήμα είναι να αφαιρεθούν όλα τα συστατικά και να αφαιρεθεί ο κασσίτερος από τη PAD τρύπα. Καθαρίστε τον πίνακα κυκλωμάτων PCB με το οινόπνευμα, και τον βάλτε έπειτα στον ανιχνευτή. Όταν ο ανιχνευτής ανιχνεύει, πρέπει να αυξήσετε ελαφρώς τα ανιχνευμένα εικονοκύτταρα για να πάρετε μια σαφέστερη εικόνα. Αρχίστε POHTOSHOP, ανιχνεύστε την επιφάνεια οθόνης μεταξιού στο χρώμα, και την σώστε. το αρχείο και το τυπώνει έξω για τη χρήση.


Το τρίτο βήμα είναι να γυαλιστούν ελαφριά τα δύο στρώματα TOPLAYER και BOTTOMLAYER με το έγγραφο γάζας νερού έως ότου η ταινία χαλκού είναι λαμπρή, το έβαλε στον ανιχνευτή, αρχίζει PHOTOSHOP, και ανιχνεύει τα δύο στρώματα στο χρώμα. Σημειώστε ότι ο πίνακας κυκλωμάτων PCB πρέπει να τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετα στον ανιχνευτή, διαφορετικά η ανιχνευμένη εικόνα δεν θα είναι διαθέσιμη και το αρχείο θα σωθεί.


Το τέταρτο βήμα είναι να ρυθμιστεί η αντίθεση και η φωτεινότητα του καμβά για να κάνουν το μέρος με την ταινία χαλκού και το μέρος χωρίς ταινία χαλκού να έχουν μια ισχυρή αντίθεση, και να μετατρέψουν έπειτα τη δεύτερη εικόνα σε γραπτό στον έλεγχο εάν οι γραμμές είναι σαφείς, εάν όχι, επαναλαμβάνει αυτό το βήμα. Εάν είναι σαφές, εκτός από την εικόνα ως γραπτά BMP αρχεία TOPBMP και BOT.BMP σχήματος. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την εικόνα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε PHOTOSHOP στην επισκευή και να το διορθώσετε.


Το πέμπτο βήμα είναι να μετατραπούν τα δύο BMP αρχεία σχήματος στα αρχεία σχήματος PROTEL αντίστοιχα, και να μεταφερθούν τα δύο στρώματα σε PROTEL. Παραδείγματος χάριν, οι θέσεις PAD και ΜΈΣΩ μετά από τα δύο στρώματα είναι βασικά οι ίδιες, δείχνοντας ότι τα πρώτα-πρώτα βήματα είναι καλοψημένα. Εάν εάν υπάρχει μια απόκλιση, επαναλαμβάνει το τρίτο βήμα.


Το έκτο βήμα, μετατρέπει BMP του ΤΟΠ στρώματος σε TOP.PCB, δίνει την προσοχή για να το μετατρέψει στο στρώμα ΜΕΤΑΞΙΟΎ, το οποίο είναι το κίτρινο στρώμα, και έπειτα μπορείτε να επισημάνετε τη γραμμή στο ΤΟΠ στρώμα, και να τοποθετήσετε τη συσκευή σύμφωνα με το σχέδιο στο δεύτερο βήμα. Μετά από να χρωματίσει, διαγράψτε το στρώμα ΜΕΤΑΞΙΟΥ.


Το έβδομο βήμα, μετατρέπει BMP του στρώματος BOT σε BOT.PCB, δίνει την προσοχή για να το μετατρέψει στο στρώμα ΜΕΤΑΞΙΟΎ, το οποίο είναι το κίτρινο στρώμα, και έπειτα μπορείτε να επισύρετε την προσοχή τις γραμμές στο στρώμα BOT. Μετά από να χρωματίσει, διαγράψτε το στρώμα ΜΕΤΑΞΙΟΥ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μέθοδος και βήματα αντιγραφής πινάκων κυκλωμάτων PCB  0

Το όγδοο βήμα είναι πίνακες κυκλωμάτων να μεταφερθούν οι TOP.PCB και BOT.PCB σε PROTEL, και είναι ΕΝΤΆΞΕΙ για να τους συνδυάσει σε μια εικόνα.


Το ένατο βήμα, χρησιμοποιεί έναν εκτυπωτή λέιζερ για να τυπώσει το TOPLAYER και το BOTTOMLAVER στη διαφανή ταινία (αναλογία 1:1), έβαλε την ταινία στο PCB, και συγκρίνει εάν υπάρχει οποιοδήποτε λάθος. Εάν είναι σωστό, γίνεστε.


Άλλοι: Εάν είναι πολυστρωματικός πίνακας κυκλωμάτων, πρέπει να γυαλιστεί προσεκτικά στο εσωτερικό στρώμα μέσα, και ο τρίτος στα ένατα βήματα επαναλαμβάνεται συγχρόνως. Φυσικά, η ονομασία της γραφικής παράστασης είναι επίσης διαφορετική, το οποίο πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τον αριθμό στρωμάτων. Γενικά, ο double-sided πίνακας κυκλωμάτων πρέπει να αντιγραφεί. Είναι πολύ απλούστερο από τον πολυστρωματικό πίνακα κυκλωμάτων. Ο πολυστρωματικός πίνακας κυκλωμάτων είναι επιρρεπής σε ανακριβής ευθυγράμμιση, έτσι ο πολυστρωματικός πίνακας κυκλωμάτων πρέπει να αντιγραφεί προσεκτικά και προσεκτικά (τα εσωτερικά vias και οι non-conductive τρύπες είναι εύκολο να εμφανιστούν. ερώτηση).