Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Δεν είμαστε μεσίτης

Το PCB SENYAN είναι κατασκευαστής PCB. Το Shenzhen είναι για δεκαετίες το παγκόσμιο κέντρο της Ε&Α ηλεκτρονικής και της κατασκευής. Με το πήδημα όλων των μέσων επιχειρήσεων, περνάμε επιτυχώς την αποταμίευση και μια συνολική ικανοποίηση της εμπειρίας αγοράς PCB στους εκτιμημένους πελάτες μας. Γίαυτό 100% των παλαιών πελατών μας έρχονται σε μας για τις μελλοντικές διαταγές τους.

 

PCB & PCBA κάτω από μια στέγη

SENYAN προσφέρει επίσης την υπηρεσία συνελεύσεων για τους πελάτες PCB μας. Έχουμε συσσωρεύσει τα μέρη των αξιόπιστων και ανταγωνιστικών προμηθευτών μερών στον κόσμο για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και το κόστος της πρόσβασης μερών σας. Όλες οι εργασίες σας μπορούν να γίνουν κάτω από μια στέγη, είτε SMT, μέσω-τρύπα είτε υβρίδιο!

OEM / ODM

Έχουμε την ειδική ομάδα σχεδίου για να συναντήσουμε το σχέδιο cOem σας,

Ακριβώς κοινοποιήστε σε με την ιδέα σας, θα κάνουμε το τρισδιάστατο σχέδιο για τον έλεγχό σας

Η συμφωνία εμπιστευτικότητας θα προσφερθεί για να προστατεύσει το δικαίωμα αντιγράφων σας

Λογική τιμή και πλήρεις γραμμές παραγωγής για να ικανοποιήσει την ανάγκη παραγωγής σας

Αυστηρά QC η ομάδα σε βέβαιο όλα τα προϊόντα ανταποκρίνεται στα πρότυπα

Ε & Α

Ο επιχειρησιακός στόχος μας πρόκειται να είσαι ο επαγγελματικότερος κατασκευαστής PCB για τη διαμόρφωση πρωτοτύπου και τη χαμηλή έντασης παραγωγή για να εργαστεί με στον κόσμο. Με μια περισσότερο από δεκαετία στον τομέα, είμαστε δεσμευμένοι στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας από τις διαφορετικές βιομηχανίες από την άποψη της ποιότητας, της παράδοσης, της οικονομικής αποτελεσματικότητας και οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε απαιτητικών αιτημάτων. Σαν έναν από τους πιό πεπειραμένους κατασκευαστές PCB και τις assembler SMT στην Κίνα, υπερηφανευόμαστε για να είμαστε οι καλύτεροι συνέταιροι σας καθώς επίσης και καλοί φίλοι σε κάθε πτυχή των αναγκών PCB σας. Προσπαθούμε να κάνουμε την εργασία Ε&Α σας εύκολη και παρενόχληση-ελεύθερη.