Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. 86-755-26644463 sales06@senyanpcb.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • ΚΙΝΑ Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Shenzhen Senyan Circuit Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Διανομέας-χονδρεμπόρου,Εξαγωγέας,Άλλα

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  SenYan

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  >100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  >1000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2017

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-755-26644463

Εισαγωγή

Η Co. κυκλωμάτων SenYan Shenzhen, ΕΠΕ, μια επαγγελματική επιχείρηση PCB, ειδικεύεται στην ενιαίος-πλαισιωμένη, double-sided και πολυστρωματική κατασκευή πινάκων. Συνεχίζουμε επίσης SMT, την επεξεργασία και άλλη ειδική απαίτηση PCBs ΕΜΒΎΘΙΣΗΣ, όπως οι μισοί πίνακες κυκλωμάτων στομίων υψηλής ακρίβειας, οι πίνακες κυκλωμάτων σύνθετης αντίστασης και οι θαμμένες τυφλές επιτροπές κυκλωμάτων τρυπών.

 

Από την καθιέρωση το 2006, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει την προηγμένη παραγωγή και δοκιμής από την Ταϊβάν και τη Γερμανία, και το χρησιμοποιημένο πεπειραμένους εξοπλισμό σπονδυλικών στηλών διευθυντών και τεχνικό. Η ποιότητα των προϊόντων συμμορφώνεται αυστηρά με τα τυποποιημένα και αμερικανικά στρατιωτικά MIL πρότυπα ΕΠΙ. Η επιχείρηση έχει επιτύχει πιστοποίηση ασφάλειας UL, iso9001-2000 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων και την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων ISO14001. Μετά από τα έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει επεκταθεί γρήγορα, και έχει αναγνωριστεί και έχει υποστηριχθεί από τους πελάτες και τις βιομηχανίες από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

 

Ιστορία

Η νέα Co. ηλεκτρονικής Dongguan PINSHENG εργοστασίων μας, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2017. Αυτήν την περίοδο, διοργανώνουμε σχεδόν 10.000 τετραγωνικά μέτρα των σύγχρονων επαγγελματικών εργαστηρίων παραγωγής, σχεδόν 150 υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 ανώτερων μηχανικών, τεχνικοί και άλλο διοικητικό προσωπικό. Η ικανότητα παραγωγής πινάκων κυκλωμάτων μας έχει φθάσει σε 15.000 έως 18.000 τετραγωνικά μέτρα το μήνα.

 

Η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα στο στόχο «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, άριστη υπηρεσία, που τηρεί τη σύμβαση», ολόψυχα αφιερωμένος για να συνεργαστεί με τους εσωτερικούς και ξένους εμπόρους για να επιτύχει την αμοιβαία ανάπτυξη και να δημιουργήσει το θαυμάσιο μέλλον.

Υπηρεσία

✔ Επιχειρηματική έννοια

Άνθρωπος προσανατολισμένος, αρμονική ομάδα

lntegrity、 πελάτης、 που ικανοποιεί διακριτικός

 

✔ Επιχειρηματικό πνεύμα

Εργασία ομάδας, διαχείριση έμφασης

Συνεχής βελτίωση, κορυφαία ποιότητα

Αποδοτική πρώτη, αρμονική αύξηση

Συνεχίστε, επιστροφής κοινωνία

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 10 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!